Posted by : Waalid Al-Marbawi Jan 10, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Apa khabar kawan2 semua?diharap semuanya sihat sokmo hendakNya. Sudah agak lama sesawang ini dibiarkan usang tanpa coretan, ternyata hari demi hari sentiasa dikejar dek waktu yang semakin lama dirasakan semakin singkat..


Tahun 2014 telah melabuhkan tirainya,2015 menjelma dengan pelbagai tragedi dan juga bencana yang bertimpa-timpa. Semuanya adalah ujian Allah Taala kepada kita. Yang ditimpa bencana Allah telah menguji mereka dengan kesabaran di atas bencana yang berlaku,manakala yang tidak ditimpa bencana pula diuji oleh Allah dengan bagaimanakah sikap mereka apabila melihat saudara-saudara seislam mereka yang dalam kesusahan.

Mudah-mudahan ujian Allah ini akan meningkatkan persaudaraan kita dan juga meningkatkan iman serta taqwa kita kepada Allah Azza Wajalla. Sama-samalah moga2 Allah sentiasa melebarkan belas kasihanNya kepada kita semua.aamin

Sekadar ini dulu buat waalid mengambil semangat untuk kembali aktif dalam dunia blog ini..huhu..nanti kalau ada masa nak melawat rakan2 yang sudah lama tidak dijenguk..agak2 mereka juga pun bersawang macam blog waalid???..kiki..gurau je..sekian..wallahua'lam

Leave a Reply

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -