Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 20, 2012




Alhamdulillah,Syukur atas nikmat sihat yang membolehkan hamba-MU ini menjalani ibadah puasa. Dugaan pertama berpuasa kali ini ialah tiadanya bekalan air di rumah. Memang menguji kesabaran dimusim panas yang membahang nie....huhu...(nak qada' hajat,masak dsb pun payah...Allohurobbi!)

Takpe,cooba aaannn...sabar..sabar...lari tajuk dah..untuk entry kali ini,waalid berhajat untuk memberi sokongan kepada abg ben ashaari untuk segmen beliau,iaitu segmen Ben Ashaari : ramadhan 2012/1433



Soalan : kenapa kalian perlu memilih blog nie?

Hemm...untuk soalan ini,amat payah waalid nak jawab. Sebabnya blog waalid ni bukanlah blog hebat seperti blog sahabat-sahabat....blog waalid ni sekodar je..he2,sebab sekodar itulah kalian harus pilih blog waalid. Dan waalid memang suka mendapat kawan2 baru. InsyaAllah,lawatan dari sahabat-sahabat,waalid akan terjah sekali dengan folo.dan sekiranya ada dalam bloglist waalid,kalau kalian ada update terkini,insyaAllah waalid akan terjah dan menyapa...^_^

Untuk Segmen ini,waalid akan buat bloglist baru yang bertajuk "Mahabbah Ramadhan 1433H"-maaf abg ben,waalid ubah ayat..aci deh!ngeee~

Untuk disenaraikan di bloglist waalid itu,waalid akan pilih mana-mana yang berkenan di hati dan akan tanya kalian dengan soalan

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Untuk menepati perjanjian,kalian hanya perlu membalas kunjungan waalid dan menjawab di entry ini dengan :

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “
Jika tiada sebarang respon dalam masa 24 jam,maka blognya waalid akan remove dari senarai bloglist "Mahabbah Ramadhan 1433H"-ini perjanjian yang dibuat oleh abg ben..huhu

Selesai tugasan...harap ramadhan kali ini waalid dapat ramai kenalan...^_^

Untuk maklumat lanjut,boleh layari blog ben ashaari dengan klik banner di atas atau klik SINI
  

{ 73 Tembakan... read them below or Comment }

  1. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  2. Yup... sy berminat dgn tawaran awak...

    masrinasidek.blogspot.com

    Salam Ramadhan... :D

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  4. “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

    http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  5. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    ReplyDelete
  6. Anda berminat untuk bertukar link bersama saya ? :)


    http://akudiadanangan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  7. MHZ terima tawaran kamu..MHZ dah letakkan blog kamu dalam bloglist..

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

    ReplyDelete
  8. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  10. dya setuju..dh letak dlm bloglist..:D
    salam perkenalan dan salam ramadhan dri dya..
    follow sini
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  11. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  12. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  13. salam waalid..
    jom tukar link..yours already in my blog :)

    ReplyDelete
  14. nice entry...dtg follow..:D follow me back..:D

    ReplyDelete
  15. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..waalid berminat..

      Done folo and linked!

      Delete
  16. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..waalid berminat..

      Done folo and linked!

      Delete
  17. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..waalid berminat..

      Done folo and linked!

      Delete
  18. Waalaikumussalam Wadlid, terima kasih sebab respone saya. Saya dah letakkan juga link Waalid dalam blogroll saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..ukhuwah fillah insyaAllah..^_^

      Delete
  19. yep..saya berminat dgn tawaran itu..selamat berpose;)

    ReplyDelete
  20. Yes... saya berminat dengan tawaran Waalid... tq

    http://aurorua.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

    ReplyDelete
  21. Assalam, done follow dan letak link Waalid.... Salam Ramadhan...

    ReplyDelete
  22. Ye saya berminat dengan tawaran anda

    ReplyDelete
  23. ye saya setuju...thanks ya...

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum..

    KSG setuju menukar link dengan anda..

    sila singgah www.kisahsigemok.com untuk kepastian.. :)

    ReplyDelete
  25. ya ..saya berminat..

    http://majirashid.blogsot.com/

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  27. salam.. dtg membawa jawapan 'yes i do' hehehehe
    sori late reply.. baru berkesempatan on9..

    done bloglisted & be ur follower.. tq vm

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum...
    Terima Kasih sudi exchange link ngan cik honney..link anda sudah d listkan di bloglist honney..jemput masuk tengok kat sini k:

    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

    Selamat berbuka puasa..

    ReplyDelete
  29. ya..saya berminat dengan tawaran anda..dh msukkan dlm bloglist..^__^

    ReplyDelete
  30. ya saya berminat, dah letak kat bloglist..=) salam Ramadhan Kareem.. http://qisatulhayati.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    follow blog awak ye, sudi2lah jenguk ke blog saya
    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/
    blog anda telah pun di listkan dlm bloglist saya ye

    ReplyDelete
  32. ya saya berminat!! jom tukar link..

    ReplyDelete
  33. Semua di atas sehingga komen waalid ini sudah waalid linkkan dalam bloglist mahabbah ramadhan waalid..kalau ada yang tertinggal sila maklumkan ya..Jazakumullahu khairan jazak!

    ReplyDelete
  34. berminat. sila buat spot cek di sini
    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

    Ini Blog saya yang lain

    ReplyDelete
  36. Ya..saya berminat ;)

    dah masuk link awk dalam senarai bloglist Ramadhan

    http://chintahati81.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. terima pelawa walid dan gollow

    ReplyDelete
  38. tawaran anda diterima dgn senang hati..
    dh masukkan dlm bloglist pun,
    slmt berpuasa..

    ReplyDelete
  39. dah masukkan blog ni dlm bloglist ramadhan :)

    ReplyDelete
  40. yup saya bminat n folo sini jugak.. thanks.. ;)

    ReplyDelete
  41. ya..saya berminat..errah da ltkkan ke dlm list

    ReplyDelete
  42. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -