Posted by : Waalid Al-Marbawi Aug 28, 2013

Subhanallah,Alhamdulillah,Allahuakbar!

Sesungguhnya setiap daripada kita mesti sukakan kecantikan/lawa. rumah cantik,kereta cantik,perempuan cantik, suami hensem, dan sebagainya..

Tapi waalid tak berniat nak cerita pasal itu semua,apa yang waalid nak bagitahu ni ialah waalid ni kan memang pantang bila tengok template blog yang cantik2...mula lah rasa nak tukar template dan wajah blog ni,entah kenapa ya?

Mungkin perangai ni waalid sorang je kot..haha,adakah diriku ini bersifat tamak?wallahua'lam..huhu

Kawan2 ada tak yang bersifat seperti waalid ni?maksud waalid,pantang tengok template lawa,mesti geram dan rasa beriya-iya nak tukar template blog yang baru...

p/s : ada tips nak bagi hilangkan sifat ni x?huhu..

#Ya Allah, bantulah dan berilah perlindunganMU kepada saudara-saudara kami di Mesir,Syria,dan semua ummat Islam yang ditindas..Aamin..

{ 5 Tembakan... read them below or Comment }

  1. Waalid...wan pun sama jugak. Ada masalah ni jugak pada awal2 berblog. Tapi memandangkan byk kerja renovation kena buat utk adjustment, maka wan terpaksa sekat semangat nak tukat theme. Hehehe...apapun, wan mmg suka dan pantang tgk theme yg lawa2. jeles tgk blog org lain yg hebat2...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kalau ade keje memang waalid pun tak sempat jugak nak ubah template..tapi kalau time xde keje...memang suke sangat cari keje dan gatal tangan ubah template..huhu...=P

      Delete
  2. Assalamualaikum.

    Takda cara la waalid..sbb lana pun sama je,hahahah

    Sampai skrg, lawa skit mula la kan.. pastu kalau jumpa website2 yg ada tmplate2 lawa tu, lagi la..lama je kat situ,kih3

    Lana layan je, rasa nak tukar, lana tukar :D sbb tmplate ni boleh mempengaruhi mood..org lain taktahu la mcmna. Ini, duk taip komen ni pun, teringat2 template yg lawa2,hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...kan waalid dah sahut ajakan Lana..huhu...skrg dah ubah template...kekeke..^_^

      Delete
  3. Owh, kita bab2 templete ni mmg tak reti sgt. Heheeeh

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -