Posted by : Waalid Al-Marbawi Aug 29, 2013


Ha...satu tips yang waalid jumpa dalam facebook sekiranya korang keluar makan @ minum dengan geng-geng korang,mesti masing-masing nak kawan yang belanja,tapi siapa?

Apa kata buat seperti dalam gambar di atas...telengkupkan henset masing-masing di atas meja,dan orang yang pertama check henset dia perlu belanja kawan2 yang lain..makna kata,orang yang sibuk dengan henset ni duit masyukla agaknye..(err..kalau yang sllu mesej ngan makwe mcm mane?)

Haha...kalau semua dah keje bolehlah buat skill macam ni ye..skali skale bolehla blanje kawan2..kalau berkala-kala...pokaila..huhu

p/s: err...boleh pakai ke tips ni?sendiri buat sendiri tanggunglah ye..=P


Ya Allah,bantulah dan peliharalah saudara-saudara kami di Mesir,Palestin,Syria dan seluruh ummat Islam yang dizalimi dan ditindas...Aaamin

{ 4 Tembakan... read them below or Comment }

  1. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.

    Eh, kita pun ada terbaca tdi..stack phone.. kalau semua hmpir serentak pegang telefon masing2 acane,blnja diri sndiri la kan jadinya,hehehe

    ReplyDelete
  3. Letak henpon yg tak bernyawa kat situ. Jadi xde le nk pefang henpon tu. Hehehehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -