Posted by : Waalid Al-Marbawi Jun 14, 2013


Bila sudah lama tidak aktif dalam dunia blogger ni,terasa nak hanginkan semula satu badan agar berpusu-pusu idea datang kepada waalid. Seperti biasalah,untuk mencari idea-idea baru waalid akan meninjau-ninjau dan berjalan-jalan ke blog-blog yang lain.

Gambar sekadar Hiasan


Tiba-tiba waalid terlihat satu segmen. Tertarik jugak nak sertai segmen bila takde idea ni..tup2..bila waalid buka je laman web segmen tu, terkedu jugak tengok syarat-syarat yang bukan main banyak 'songe' nye..huhu..

Dengan muka seposen waalid terus klik [X]...haha...ape tidaknye, internet di rumah waalid ni bukanlah selaju papan selaju 'conan'..hanya menumpang wireless free..al-maklum sajalah.

Harap lepas ni kawan-kawan yang ingin buat segmen,GA ke ape2 ajelah...'consider' la sikit dengan blogger yang nasib macam waalid ni...tapi ini hanyalah pendapat waalid semata-mata,bukanlah satu perkara yang kalian kena patuhi 100%...

P/S : kalau buat syarat yang banyak2..korang jugak yang rugi sebab waalid takkan join..haha...jangan marah..:P

{ 7 Tembakan... read them below or Comment }

  1. samalah kita waalid. Sebab tu jarang join segmen. Lagi2 kalau yg melibatkan like2 di FB alamat memang xjoin la jawabnya =) heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, memang segmen diorang..tapi mereka lupa bahawa 'pembaca' adalah segala-galanya bagi seorang 'penulis'...:)...

      join yang simple2 je k..hehe..bersama mantapkan jatidiri blogger!

      Delete
  2. Assalamualaikum.

    Sebab tu lah juga lana dah lama tak join segmen, GA ni waalid.
    Kadang2, melampau benar rasanya. Kena like sampai 10 page..huhu, bertabah.

    Itu belum lagi kena like page tukang sponsor GA tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah pasalnye...tapi ade je kot yang suke like benda2 macam tu..hehe..:D

      Delete
  3. segmen yg simple lg ramai peserta nk join

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -