Posted by : Waalid Al-Marbawi Jun 15, 2013


Hujung-hujung minggu ni terasa nak bersegmenlah pulak,kebetulan jumpa segmen tambah kenalan yang sangat simple ni, cantek jugak kalau join ni,boleh tambah kenalan di alam maya ni..caranya mudah sahaja,klik kat gambar di bawah ini dan anda akan terus link kepada entry asal segmen ini..dan tulis jumlah follower terkini anda.


Jumlah Follower Terkini Waalid (558 Orang) -tak beriban2 macam korang...hehe


Peringatan :Tarikh akhir : 30 June 2013!!!

cepat oiii...jangan ketinggalan...:P

p/s : jangan lupa follow blog empunya segmen dan blog waalid ni ye..hehe

{ 18 Tembakan... read them below or Comment }

  1. balas kunjungan...follow sini balik.. terima kasih ^^

    ReplyDelete
  2. im here balas kunjungan walid...done follow... tq :)

    ReplyDelete
  3. selamat menambah kawan ye Waalid =)

    ReplyDelete
  4. hi dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html ..

    done follow u .. jom tolong vote me

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan dan follow sini :)
    http://www.fatindiana.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama untuk beri sokongan... follow la ye...
    http://farid-kehidupan.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by_5.html

    ReplyDelete
  7. dah join gak... n tak lupe juge folo blog ni.. jom ke blog sy lak...

    http://zaidisign.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  8. saya datang dari segmen yang sama

    http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    done follow sini :)

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama.done follow.follow me back. :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  10. dri segmen yg sama..blogwalking sini..follow bg yg belum >.<

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  11. Hi,from same segment,
    Group 18 No 173 :)

    Done follow you dear..
    Jemput singgah & follow if u like..
    http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  12. dr segment sama.. fiza dah follow..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    jgn segan follow fiza yer..

    ReplyDelete
  13. Terima Kasih atas lawatan kawan-kawan semua..^_^

    ReplyDelete
  14. Done follow.. Datang drpd segmen MTKB by MR.K no 162.. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen..
    http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenalan...selamat datang,in syaa Allah waalid akan follow balik..:)

      Delete
  15. Assalamualaikum, ana memblas kunjunagn... asif lambat..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -