Posted by : Waalid Al-Marbawi Jun 23, 2013


Haa...faham ke tak dengan tajuk entry waalid kali ni?update tapi tak update. maksudnya waalid update entry kat blog,tapi dekat bloglist kawan2 waalid yang ada listkan blog waalid tidak berupdate..dah 5 bulan tu..padahal waalid sekarang boleh kata aktif jugaklah update blog ni..

Sebagai contoh, waalid ada join listkan blog dekat BlogWalking Area , namun setiap kali waalid update entry,waalid pergi check kat sana,tetap sama..tak timbul pun tajuk entry terkini...

haa..nampak tak blog waalid still 5 bulan yang lepas...huk3...(T_T)

Aduh!.macam mana nak selesaikan masalah ni ye?tak ramailah yang datang blog waalid..walaupun dah sememangnya takde orang datang pun sini..hehe..em,kalau ada sahabat2 waalid yang tahu macam mana nak selesaikan kes ni,boleh bagitau ye,waalid dah buntu dah ni..Terima kasih....huhuhu

{ 2 Tembakan... read them below or Comment }

  1. Assalamualaikum waalid.

    Maaf lambat.. :)

    Ok.. lana pun..tak tahu apa punca sebenarnya.. Ada juga sorg dua kawan blogger yg pernah ada mslh lebih kurg sama mcm ni..lana pun tak tahu apa solutionnya..

    Mungkin slh satu sebab, waalid dah lama sgt tak update kot? Cuba waalid minta kwn2 removed blog waalid, pastu try masukkan balik dlm bloglist diorg.

    Kalau cara ni tak berkesan, waalid kena tnya yg lebih berpengalaman lah nampaknya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mungkin kot sebab lame xupdate..mesti blogger ingat waalid dah mati..haha..papepun thanks lana atas info..tp satu keje lak nak suruh2 orang ni..xpelah..bior jela..huhu

      Delete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -