Posted by : Waalid Al-Marbawi Jan 18, 2012Walaupun isu liwat DSAI sudah terbukti dan telah dikeluarkan keputusan rasmi oleh mahkamah,masih ada lagi sebahagian besar golongan-golongan yang tidak dapat menerima hakikat bahawa DSAI tidak bersalah. Maklumlah, setelah dimomok-momokkan dan disumpah seranah sebelum ini serta pelbagai gelaran dimaki hamun kepada DSAI tanpa mengingat akan Allah yang maha Agung dan Maha Mengetahui segala sesuatu.

"Seumpama meludah dan perlu jilat balik ludah itu." begitulah mereka-mereka ini, jika EGO mereka tinggi,sudah tentu sukar untuk mereka menarik balik makian,cacian dan tohmahan serta fitnah yang digembar-gemburkan selama ini. Amat besarlah kesilapan yang dilakukan sekiranya masih belum BERTAUBAT dengan dosa-dosa yang mereka lakukan.

Saya terbaca satu post pendedahan yang dilakukan oleh 'pekerja2 amal' kebenaran yang mendedahkan secara eksklusif berkenaan laman fanpage 'Kami Benci Saiful Bukhari' atau KBSB dan bukti-bukti yang jelas menunjukkan bahawa Saiful Bukhari Azlan(SBA) hanya memfitnah semata-mata dalam kes liwatnya.

sahabat-sahabat boleh membaca pendedahan eksklusif tersebut di sini[KLIK SINI] :

sahabat-sahabat yang dikasihi sekalian,silalah ambil masa dan baca dengan teliti bukti-bukti dan keterangan yang diberikan,jangan kita menjadi orang-orang yang hanya mendengar khabar dari mulut-mulut sebelah pihak sahaja tanpa kita memerhati dan mengkaji sendiri.

Semoga kita semua terhindar dari BAHANA fitnah kerana ianya lebih dahsyat daripada memBUNUH.

Ayuh, Kembalilah kita kepada Allah dan Rasulnya sebagaimana sekiranya kita ada kekhilafan dan perbalahan sebagaimana Firman Allah yang bermaksud :" sekiranya kamu bercanggah dalam sesuatu,maka kembalilah kepada Allah dan RasulNya"-ayat

wallahua'lam.


Permata : asalnya nak copy paste je artikel tuh..tapi panjang sangat dan banyak gambar serta video yang disertakan...bolehlah melawat ke sana..bleh 'up'kan traffic amenoworld..hehe...massalamah!


Leave a Reply

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -