Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 24, 2013

Alhamdulillah, Allah masih lagi memberi kita peluang untuk hidup dan menikmati nikmat-nikmatnya. Besarnya rahmat Allah kepada kita,masih belum terlambat kiranya kita ingin bertaubat kepada-Nya sebelum kita dijemput menghadap-Nya.

Perasan tak perubahan yang berlaku pada blog waalid ni?hehe..cantik kan?Terima kasih yang tak terhingga buat Lana yang baik hati hadiahkan header ni kepada waalid. Sangat-sangat cantik dan tenang dengan designnya.


Nampak berbunga-bunga kan?hehe,tapi waalid tak kisah sebab sekarang ni sememangnya hati waalid berbunga-bunga dengan bulan yang mulia,Ramadhan Al-Mubaarak. Rasanya bukan waalid sahaja yang berasa begitu kan?^_^

Header ni bukanlah waalid tempah khusus dengan Lana, bahkan tidak sangka dapat header ni daripada Lana,bila lihat entry lana berkenaan kawan2nya yang menggunakan header ni,waalid komen secara 'bergurau'. Tetiba plak lana ni menawarkan untuk buat header tu..rezeki dah datang,takkan kite nak tolak kan?hehe..

Lama dah nak design header baru,tapi tak dapat nak buat memandangkan notebook waalid kecik dan kurang sesuai untuk proses edit-edit gambar guna photoshop. PC plak dah rosak grafik kad dan tidak dapat nak bukan aplikasi photoshop tu. Terima kasih skali lagi buat Lana.

Untuk pengetahuan, Lana ni mengambil tempahan untuk :

1. Header blog
2. Cover photo Facebook
3. Profile photo Facebook
3. Full Template blog

Jadi,sesiapa yang nak membuat tempahan boleh rujuk di sini---- > SiNI

In Syaa' Allah waalid gerenti kalian akan berpuas hati dengan hasil kerja lana ni, banyak dah waalid lihat blogger2 buat entry berkaitan hasil kerja lana, dan mereka berpuas hati dan sangat gembira...hehe..

wallahua'lam..

|||~ Selamat Menjalani Ibadah Puasa~ |||

{ 4 Tembakan... read them below or Comment }

  1. Assalamualaikum.

    Terima kasih waalid sbb sudi guna..Harap waalid pun gembira jugak ya, hehehe :)

    ReplyDelete
  2. tahniah...cantik header tu..:D

    ReplyDelete
  3. Wah! Berbunga2 header Ramadhan waalid.. Nice! ^^,

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -