Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 14, 2013

Alhamdulillah,hari ni dah masuk hari yang kelima kita,ummat Islam berpuasa,mudah-mudahan ibadat-ibadat kita diterima oleh Allah Taala, tengah rileks-rileks ni, rasa nak join segmen plak. segmen kali ni dibuat oleh saudara Paly. Tidak cerewet sangat segmen ni,sebab tu Waalid join ni..hehe.

Sape2 nak join boleh klik dekat banner di bawah ni..--->


Segmen ni tak lama,hanya dua hari bermula hari ni,14/7 sehingga 16/7. Jadi,sape2 yang boring takde idea nak update blog macam Waalid boleh join di samping dapat menambah kenalan dan trafik blog.

Kenapa anda perlu jenguk blog Waalid ni?apa yang hebat sangat? Takde ape yang hebat..untuk tahu kenapa perlu jenguk blog usang waalid ni,anda kenalah 'godek2' isi kandungan blog Waalid..sebab orang tua-tua kata

"Tak kenal maka Tak cinta.." hehehe..

Selamat menjalani ibadah puasa...(^_^)

{ 10 Tembakan... read them below or Comment }

  1. assalam waalid , pcl singgah sini dari segmen yg sama ;

    http://www.nazlee.com/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry PCL...sy gune tenet sekolah,bestari.net denied access ke blog PCL..huhu

      [ The requested URL is: http://www.nazlee.com/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html
      Access is Denied ]

      Allohurobbi!

      Delete
  2. dari segmen yang sama..

    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Waalid..
    Akhirnya dapat jugak bw blog ni.
    Salam Ramadhan NAL ucapkan.

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama. :)
    http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. dr segmen sm.. slm ramadhan.. done follow sini..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. salam...ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -