Posted by : Waalid Al-Marbawi Aug 6, 2012

Alhamdulillah,segmen waalid yang dibuat untuk kali pertama sangat mendapat sambutan daripada sahabat-sahabat. Jumlah 31+1=32 orang sangat ramai bg waalid memandangkan ini segmen kali pertama. Waalid sangat gembira dan berterima kasih kepada kawan2 yang sudi melibatkan diri mereka dalam segmen ini. Sedikit sebanyak mereka ada yang mengajak kenalan mereka utk join segmen ni..semakin meriah..terima kasih sekali lagi..^_^

Di bawah ini,waalid senaraikan list mereka-mereka yang menyertai segmen..kalian yang tak join boleh blogwalking dan terjah blog2 mereka ini..

1. http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

2. http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

3. http://diaryofmizzain.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

4. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

5. http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

6. http://deary-ainn.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

7. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

8. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

9. http://nadiaelena.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

10. http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

11. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

12. http://ummibalqis-suhana.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

13. http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

14. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

15. http://sayaeesya.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

16. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan_4.html

17. http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

18. http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

19. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

20. http://chikimaruko.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

21. http://www.mialiana.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

22. http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

23. http://karimahabdhamid.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

24. http://misskpoppers.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

25. http://shahirahridwan.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

26. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

27. http://ajoschannel.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

28. http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

29. http://ielai2aq.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

30. http://applehijaulife.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

31. http://www.sembangcyber.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

32. http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

Akhirnya,kalau ada link sahabat2 yang tertinggal di ruangan bloglist,sila maklumkan kepada waalid secepat mungkin ya..terima kasih.

Update : ada yang tertinggal dalam list kerana mungkin masalah teknikal di pihaknya..tidak mengapa,waalid percayakan anda. Nanti kalau ada yang mempunyai masalah yang sama..waalid akan letak jugak link mereka..^_^

Selamat Beramal di BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK...~

{ 15 Tembakan... read them below or Comment }

  1. wahh..ramainye yang join,tahniah en waalid..ven 1st segmen dh dpt smbutan yang sgt byk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..syukur..rezeki Ramadhan ni..hehe

      Delete
  2. alar, walid , sedeyh nya > cikmisi buat entry, join segmen walid neh.. :'(, sobbsobb T_T

    neh, mesti kes line internet xbrapa ok ai tu.. xterpublish cikmisi punye komen..

    cikmisi buat 4hb lgi.. =(.. neh buktinya

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalid dh update list dan di bloglist..jangan sedih2...hehe..waalid percayakan cik misi..^_^

      Delete
  3. ^_^ > mekasih waalid..alhmdulillah waalid percaya.. tiada sebarang penipuan+kepura - puraan lagi setakat ni di bulan ramadhan..insyaALLAH =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..alhamdulillah...bukan kena bayar pun nk letak link..kui3..papepun,terima kasih sudi join segmen waalid ye..^_^

      Delete
  4. wah ramainya..kena blogwalking slow2 nie..^^

    ReplyDelete
  5. wahhhhh terima kasih ya waalid.. mia no 21...

    ReplyDelete
  6. hehe..boleh semput nak blog walking semua ni.. =D

    ReplyDelete
  7. Wah..... IbuAmirul atas sekali... Terima kasih walid... Dapat tambah kenalan lagi..

    ReplyDelete
  8. terima kasih waalid :)

    22#
    jemput datang ke blog atynn pulak :)

    http://atinbiah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. link blog saya no.3..wah~ bangga sekejap..hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -