Posted by : Waalid Al-Marbawi Aug 25, 2012

Waalid ingin join bloglist wa disamping memberi sokongan dan dokongan kepada rakan blogger...kawan2 yang lain pun bleh turut sama sokong wa ni untuk update bloglist dia..hanya syarat yang simple,insyaAllah korang dapat masuk dalam bloglist wa...


Psssstttt...comel kucing ni..hehe..tapi kesian sebab kne buli pakai cermin mata..haha..

bereh...sape2 yang nak join bleh klik kat banner di atas untuk sama-sama meramaikan bloglist blogger kita ni..^_^

Semoga ramai yang join bloglist wa ni ye...ops..lupa plak..tarikh penyenaraian blog adalah pada 30 Ogos 2012...sempat lagi ni...jangan lepaskan peluang ye..nanti bertambahlah pengkomen blog anda..hihi..

Hem..untuk TAG..sila anda yang baca entry ni join jugak ye..ngee~...jangan marah..

{ 9 Tembakan... read them below or Comment }

  1. terima kasih kerana sudi join bloglist wa :)
    hehehe jangan marah kalau wa banyak komen artikel waalid nanti hehehehe

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum.

    Waalid, apa khabar waalid skuarga kat sana?

    Harap2 sihat lah ya.

    Lana baru nak mula menulis balik ni ^_^

    ReplyDelete
  3. Waalid..macamna nak post kesana waalid..kueh raya pun, takde yg spesel..semua buat pakai tunjuk jari je,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...kuih tunjuk pun kurang2 name kuih jugak...=P

      Delete
  4. hahaha..ganasnya nama bloglist tu.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...memang ganaz...waalid pun sentak gak kali pertama lihat tajuk posting...haha

      Delete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -