Posted by : Waalid Al-Marbawi Aug 5, 2012

Alhamdulillah,di kesempatan Bulan Ramadhan yang mulia dan barokah ini..sama-samalah kita mengejar ganjaran yang berlipat kali ganda...mudah2an kita tidak tergolong dalam golongan yang RUGI...

Waalid menyertai satu pencarian yang dibuat oleh kak Mialiana dalam usahanya mencari blogger yang aktif..

Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012

Bagi sahabat-sahabat yang merasakan dirinya blogger aktif,slalu kencang dalam update blog,sentiasa ada idea yang menarik bolehlah mencuba rezeki kalian dalam pencarian kak Mialiana ini..hehe

Untuk menyertai pencarian ini,boleh klik di SINI atau Klik je Banner kat atas nung..bereh deh!

CEPAT..CEPAT...SEBELUM TERLAMBAT!

{ 21 Tembakan... read them below or Comment }

  1. huiyooo..nak join jugak la camni.. :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. gudluck tao =)

    ReplyDelete
  3. smoga brjya.. akak x bape aktif le hehe

    ReplyDelete
  4. salam kenal...saya pun dr segmen yg sama...jemput dtg blog saya juga ya..
    http://eryati.blogspot.com/2012/08/giveaway-rm350-cash-prizesjom-join.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari segmen yang sama...

    http://nbarakah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking sini dr segmen yg sma..jemputlah ke blog. :)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  7. salam kenalan dear
    dah follow sini
    jemput visit blog momoy ye

    ReplyDelete
  8. salam..hyee..dah lawat dan follow blog kamu,im follower #521..hope boleh visit and follow blog saya balik.thx

    http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/08/what-is-churp-churp.html

    ReplyDelete
  9. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 2. Selamat berblogwalking....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..terima kasih kak mia...nanti line ok,waalid BW k..!

      Delete
  10. kunjungi sahabat dari segmen yang sama
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  11. sayang sudah ditutup jadi tidak bisa joint....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ga' apa2..jgn sdih2..nanti akan ada lagi segmen dari kak mia..insyaAllah....^_^

      Delete
  12. assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum... kepada semua, boleh sertai pencarian 222 blogger bertuah di Norzi Beautilicious House. Boleh ke sini untuk sertai..


    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/08/pencarian-222-blogger-bertuah-sempena-2.html

    selamat maju jaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..trima kasih atas jemputan...

      Delete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -