Posted by : Waalid Al-Marbawi Aug 25, 2012

Alhamdulillah...di hari raya yang ke tujuh..rasa dah bertahun tak jenguk blog ni...hari raya sudah tentu banyak perkara yang perlu dilakukan...blog orang lain pun waalid jenguk lebih kurang macam ana funya bloglah...berhabuk...huhu...sakan korang raya ye?

Hem...waalid pulak,ada faktor lain yang menyebabkan tak update blog disamping kesibukan dengan hal-hal yang perlu dibereskan,internet yang buat hal..memang menyakitkan hati. terputus dua hari dan line sangkut2 melemahkan semangat untuk berblogging..kalau nak ke cc,rasanya bukan hobi waalid kot...

Sekarang cuba untuk mencari kekuatan dan semangat serta mencedok2 idea kembali untuk mengaktifkan blog kesayangan waalid ni..

Terlanjur buat entry ringkas ni,waalid nak tanyalah pendapat..bloglist ramadhan yang abg ben buat aritu cmne ye?nak sambung kontrak ke cmne?Ramadhan dah habis kan...hehe...kepada yang ada dalam senarai bloglist ramadhan waalid harap respon...Jazakumullahu khairan jazak..

sekian dulu untuk kali ini....sakan beraya jangan lupa puasa enam dalam bulan syawal ok...heehhehe


p/s: takde ke nak bank in duit raya kat waalid???huhu

{ 12 Tembakan... read them below or Comment }

  1. Assalamualaikum wbth...

    Salam perkenalan dari
    TiranaAduka...
    Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

    From TiranaAduka.....: Mengenali TiranaAduka - kesihatan.

    Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

    From TiranaAduka.....: Bila diri Tirana Dicintai....tanpa ku sedari


    Wasalam..
    Ikhlas,
    TiranaAduka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahlan..ahlan...=)

      tiada masalah..nanti waalid jenguk blog TiranaAduka..insyaAllah..

      Delete
  2. haah la waalid, xde terfikir pun pasal bloglist tu.. Ramadhan dh berlalu, Syawal sdg dilalui nk tukar jadi Syawal pulak lah.. then kekalkan je spanjang tahun :)

    ReplyDelete
  3. hurm betul2 tu walid kan sampai ramadhan jer?? huhu saya telah buat keputusna sendiri nak sambung kontrak kepada org2 tertentu sahaja.hihihi nak masuk dalam bloglist terus. waliddd selamat hari rayyaaa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...cantik gak tu..mane tahu ade yang dh xaktif kan?akan dipertimbangkan jugak...^_^

      Delete
  4. Assalamualaikum..

    Dari raya pertama fikir sampai raya ke berapa dah ni..
    Rasa nak buang, macam sayang.. bagai membunuh rakan sendiri.. eceh2..

    Nak biar ke? Banyak kenangan ni..hahaha

    www.kisahsigemok.com

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya . Sy biar kan je ... Kenangan :) Sweet moment gitu .. Hehee

    ReplyDelete
  6. saya tak pasti la waalid tentang tu.. saya tak join bloglist tu

    ReplyDelete
  7. hamboi walid..dah tua pun nak duit raya yea,.hehehe..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -