Posted by : Waalid Al-Marbawi Aug 2, 2012

Alhamdulillah,hari ini dah 14 Ramadhan 1433H,sehari lagi untuk sampai kepada kemuncak ramadhan..harap2nya kita semua tidak disibukkan dengan membeli belah,kuih muih,bisnes sana..bisnes sini..bukannya salah,cuma berpada2lah agar kita tidak mensia-siakan bulan yang penuh barokah ini..

Untuk entry kali ini,waalid ingin membuat penghargaan kepada 10 orang sahabat yang selalu datang ke blog waalid bilamana terdapatnya entry terkini.Waalid bleh ibaratkan mereka adalah sahabat blogger yang paling rapat dengan waalid sekarang.sekalipun tidak pernah bersua muka..^_^

Baiklah,tidak payah mendengar celoteh melalut waalid. Jom kita lihat siapakah yang dimaksudkan 10 orang ini???haaa

Senarai ini adalah untuk tempoh sehingga ke saat entry ini ditulis(awal ogos)..bulan hadapan kita update lain..kalau nk dipromote blog..sila komen banyak2 di blog waalid..hehe...=P



1- Pengkomen terbanyak PERTAMA:


Sahabat yang menggunakan nickname NAL...
Berasal daripada Langkawi,kedah
Masih bergelar student.semoga sentiasa berjaya dalam bidang yang diceburi ya..^_^
untuk tahu lebih lanjut..sila klik header NAL di atas atau klik SINI

Jazakallahukhairan Kathira NAL sudi datang dan selalu komen entry waalid

2- Pengkomen terbanyak KEDUA


Sahabiah yang menggunakan nickname tasha.masih belajar dan berasal daripada batu caves,selagor...hem..untuk kenal lebih lanjut siapa tasha ni..klik header tasha di atas atau klik SINI

Jazakillah selalu komen blog waalid..

3 - Pengkomen terbanyak KETIGA

Yayabunga ni menetap di Ampang dan pekerjaan mencari bintang..haha..dah dia tulis kat profil dia cmtu..waalid salin jela..huhu..jangan marah haa..

Klik header @ SINI utk terjah beliau...

Terima Kasih selalu jenguk dan komen di blog usang ini..hehe

4 - Pengkomen terbanyak KEEMPAT


sahabat sempoi yang menggunakan nickname bonikacak(kacak ke?hee..jgn mrh)..
Sedikit sebanyak tentang bang boni :
NAMA : BONI @ BONZ ZACKLESS
TARIKH LAHIR : 21 OKTOBER 1985
PEKERJAAN : MAT DESPATCH
TEMPAT LAHIR : HBKL
ALAMAT : BUMI
NOMBOR TELEFON : 012-1234567
MAKANAN KEGEMARAN : SATE MASAK 3 RASA
MINUMAN KEGEMARAN : AIR YANG SITI NURHALIZA,LISA SURIHANI DAN NORA DANISH SUKA
HOBI : MENGEPAM JAMBAN,MEMUTSALKAN DIRI,MENYANYI,MEMBLOGGING
CITA-CITA : INGIN MENJADI ROBOCOP
huhu...jom Terjah SINI or Klik Headernya di atas..
Jazakallahukhairan Kathira Bang Boni sudi datang dan selalu komen entry waalid


5- Pengkomen terbanyak KELIMA


 Blog Anna Husna ini sarat dengan pengajaran dan nasihat kepada kita. Waalid suka baca blog2 sebegini..dapat tambah ilmu dan saling mengingatkan diri yang selalu alpa..Berasal dari Taiping Perak...

Jom terjah Anna di SINI @ klik header ye..
Jazakillah selalu komen blog waalid..^_^

 6 - Pengkomen terbanyak KEENAM

IbuAmirul...Jom terjah dan ziarah ibu amirul di SINI @ klik header
pengenalannya :"    temerloh, pahang, Malaysia
    Ain tulis apa yang Ain fikirkan yang Ain rasakan boleh dikongsikan dengan yang lain"
wallahua'lam...nk thu lebih lanjut..sila tanye empunya badan..ngee~
Jazakillah selalu komen blog waalid..^_^

7 - Pengkomen Terbanyak KETUJUH


Terjah Sue-Rya Qistina di SINI atau klik header oke..
Jazakillah selalu komen blog waalid..^_^

8 - Pengkomen Terbanyak KELAPAN

 blog yang simple tapi penuh dengan entry2 yang bermanfaat serta bleh dikatakan lana ni antara yang mempunyai follower yang ramai..hehe..jom terjah beliau di SINI atau klik header atas
Jazakillah sudi berkomentar di blog waalid ye..=)

9 - Pengkomen terbanyak KESEMBILAN


Mak Dara a.k.a MD..blogger yang selalu meroyan..hehe..MD slalu gune,jadi tak salahla kalau waalid guna kan?tp MD ni baru berhijrah dari freehair kpd bertudung...alhamdulillah mak..semoga istiqamah dalam penghijrahan itu..
rsenye xperlu syarah panjang ttg MD..sume mesti dah kenal ngan MD ni kan..hehe..jom terjah dan Blogwalking SINI or klik gambar atas
Terima Kasih MAK DARA..^_^
10 - Pengkomen terbanyak KESEPULUH

kak Maiyah ni merupakan ibu pada Ayuni dan Fizuan, sorang OKU yang sentiasa cuba ceria.
untuk mengetahui lebih lanjut..jangan segan silu melawat dan berkunjung ke teratak kak mai..di SINI atau dengan senang hati klik gambar di atas..^_^
Terima Kasih kak Mai...

Kepada semua yang selalu datang ke blog waalid,sekalipun tidak tinggalkan komen..waalid tetap ucapkan ribuan terima kasih dan doakan waalid dapat istiqomah dalam meneruskan lapangan dakwah di medan maya ini..Jazakumullahu Khairan Jazak..^_^

{ 12 Tembakan... read them below or Comment }

  1. salam..
    trm ksh.. rsa bebesar hti dpt pnghargaan
    moga akan mndpt mnafaat dr perkongsian pndpt

    ReplyDelete
  2. terharunya..terima kasih ye..cari bintang tu kerja sambilan je..hahahah

    jom singgah baca entry kenangan ramadhan
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

    ReplyDelete
  3. ada peluru baru lepaskan tembakan 'komen' di blog waalid nie ^^

    Shukran wa jazakallah.

    ReplyDelete
  4. hehe..tak dapat masuk list sebab baru je kenal waalid..ekekeke! pasni akan cuba komen banyak2 sampai waalid pening.. =D

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha..siap masuk biodata tu!!ahahaha.thanks yer waalid..hehe.. berbesar hati bila tersenarai ni

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih banyak ye Waalid. Lepas ni dah sibuk pulak dengan study, entah la sempat ke tak nak blogging dan komen di entri2 Waalid. Insha Allah, NAL lakukan yang terbaik. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  7. to be your second top ccommentator sgt bertuah dr x masuk list lgsung.. tp nk mnjadi 1st pulak terlalu jauh, now bz study agak x sempat nk keepin touch with ur entry, sorry waalid n tq buat entry ni.. terharu sgt2..

    ReplyDelete
  8. Terima kasih waalid atas penghargaan ini... Saya harap waalid terus menyampaikan wadah yang berguna dan saya akan terus jadi pengunjung setia PERMATAPERJUANGAN... Insyaallah...

    ReplyDelete
  9. As Salam. terima kasih waalid atas penghargaan ini. Bagi saya, blog waalid sgt bagus utk dibaca sbb terdpt bnyk info2 yg sgt berguna buat kita yg kdg2 lalai dgn kehidupan duniawi..insyaAllah, semoga kita kekal bersahabat di alam maya.. :)

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum waalid.

    Ya ALLAH..DIA saja lah tahu betapa gembira hati kecil lana skrg ni..eh,kecil ke hatiku? wehehehe.

    Terima kasih banyak ya waalid! Bukan senang nak masuk dalam list ni.. ^_^

    InsyaAllah..lana berusaha baiki cara penulisan lana..tegur2lah kalau rasa penulisan lana tu, mcm senget semacam,heh3.

    Aaa..waalid, boleh tak nak tny soalan?

    Lana perhati, kat blog waalid, ada bnyk fonts yg berunsur islamik..waalid ambil dimana ya.. urm..lana minat design2..tpi mostly, fonts yg lana jumpa, tulisan rumi, style eropah, china, tpi..islamik punye tade (-_-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -