Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 23, 2012





Ahlan..ahlan...Ahlan Wasahlan Wa Marhaban Bikum...^_^ 


Terima Kasih buat follower2 sekalian..tanpa kalian siapalah waalid..

Asalnya nak buat review untuk follower yang ke #400 nie,tapi malangnya Cik Intan Yusof ni xde link blog?haa..adakah dia ni hidden reader?atau....hehe..jangan nak macam-macam..huhu

papepun..terima kasih buat yang sudi memfolowkan diri di blog waalid yang ceroi ni..semoga sedikit sebanyak perkongsian waalid bermanfaat buat diri waalid dan semua..insyaAllah

{ 10 Tembakan... read them below or Comment }

  1. Tahniah Waalid..header dah siap.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah... semoga blog ni lebih meriah lagi lepas ni... :D

    ReplyDelete
  3. Assalam... Salam Ramadhan... tahniah... semoga akan terus maju dlm dunia blogger nie... (^-^)

    ReplyDelete
  4. Jazakumullah buat sahabat2 waalid...^_^

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -