Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 7, 2012

Bismillahirrahmanirrahim...

الحمدلله...الحمدلله...الحمدلله

Entry kali ini,waalid tujukan kepada semua pengunjung dan follower blog waalid yang tidak seberapa ini.sekarang,follower blog waalid dah mencecah #300,hehe..(eleh,org len beribu2..huhu),

Waalid amat gembira kerana sudah mampu untuk sampai ke tahap ini berbanding dahulu,follower xsampai 50 pun,oleh kerana banyak join segmen,blogwalking,skrg waalid dh ramai kawan,dapat berkongsi idea dan pendapat,pengalaman dan sebagainya.

Jadi,buat Semua Pengunjung dan Follower blog ceroi waalid ni,waalid nak ucapkan 
JAZAKUMULLAHUKHAIRAN JAZAK
TERIMA KASIH
THANK YOU
TOCHE
er..ape lg ek..bubuh sendirilah ye..

ok,sebelum tu,kita review sikit follower #300 waalid,dia ialah :

SALLY SAMSAIMAN


blognya yang simple dan agak menarik,utk tahu lebih lanjut..kawan2 boleh jenguk sendiri dia..hehe
Haa..ape tunggu lagi?jom terjah blog dia ramai2..hehe..

KLIK SINI utk TERJAH

ilalliqo'....^_^


Ramadhan semakin hampir..jangan lupa siap sedia..ok..[Selamat Beramal]

{ 19 Tembakan... read them below or Comment }

  1. salam...syukran waalid sbb review blog sally...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.......dah ramai follower...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah teruskn usaha yer


    jom join nih
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/jom-join-segmen-ary-and-gang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..terima kasih..

      segmen?insyaAllah..waalid buat..=)

      Delete
  4. alhamdulillah.semoga selepas ni lebih bersemangat untuk berblog ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..insyaAllah..bleh amik semangat ngan abg Boni gak ni..hehe

      Delete
  5. Alhamdulillah. Tahniah Waalid. Walaupun baru 300 tapi benda2 macam ni la yang akan naikkan semangat kita. betul tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih NAL..jauh lagi nk kejar NAL nie..hehe..yup..memberi inspirasi utk semangat berkongsi manfaat..^_^

      Delete
  6. Salam... kembali singgah. mekasih yer follow... moga saling berinteraksi di laman blog.

    ReplyDelete
  7. Folow Sini Yahh@316

    Di tunggu nie folow balikny makasi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -