Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 16, 2012





Hem...xde ape nak buat ni,waalid terjumpa satu segmen yang simple dan sangat mudah,hanya mengambil masa 10 saat je untuk setlekan entry.hehe.. 

sape2 yang nak join boleh klik bannner di bawah ni  :

Cepat-cepat..sebelum Tarikh tutup : 24 Julai 2012 (genap 6 bulan Jal berblog).

Selesai sudaa...^_^

{ 15 Tembakan... read them below or Comment }

  1. dtg mlwt sini. jom g blog saya meh. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html. jmpt baca entry lain juga...

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yg sama..
    done follow

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal... datang dari http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    jangan lupa singgah yer... thanks..

    ReplyDelete
  4. follow sini

    http://craftynieya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  5. #376 follow sini dari segment yg sama :

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  7. Ahmooyy datang singgah :) Jom Join Ahmooyy ! http://ahmooyy-m.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-awesome-cool-ii.html

    ReplyDelete
  8. done promote http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/blogger-lagi-dan-lagi.html

    ReplyDelete
  9. As Salam, Ramadan Blogwalking dari segmen Jal.

    Wow sejuk jer mata memandang blog ni. Kemas & tone warna yang tidak menyakitkan mata. Salam perkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..Ahlan Wasahlan..Terima Kasih..^_^

      Delete
  10. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html#comments

    membaLas kunjungan sini! terima kasih!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -