Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 16, 2012


Alhamdulillah...segala puji dan syukur sentiasa dipanjatkan kehadrat Allah Azza Wajalla,tuhan sekalian alam. Bagaimana iman kita pada hari ini?semoga kedatangan Ramadhan kali ini lebih mendekatkan diri kita kepada Allah disamping peningkatan iman.

Benarlah kata-kata :


"من جد وجد ومن تكاسل ندم"
"siapa berusaha,berjaya dan siapa yang malas akan menyesal"

Alhamdulillah,berkat usaha dan kesabaran yang tinggi dan jiwa yang kental,berjaya jugak waalid membuat template sendiri. Terima kasih kepada internet yang tidak membuat onar dan juga sifu-sifu blog yang waalid banyak belajar daripada mereka. Tidak dapat mention nama kat sini sebab ramai sangat..hehe..

Haa...inilah hasilnya..alhamdulillah...^_^


Sebenarnya,waalid saja je nak try bina template sendiri...sebab orang kate,hasil air tangan sendiri lebih mendatangkan kepuasan kepada diri sendiri.hemm...

Memang benarlah,hasil tangan sendiri memang memberikan kepuasan dan boleh jugak mengembangkan hidung..hehe..(janganlah kutuk..taula xcantik). Walaupun sedar template ini tidaklah sehebat blog orang lain..namun ianya tetap memuaskan hati waalid...

Kembang-kembang jugak...jangan lupa,hebat setara mana pun kita..semuanya adalah datang dan pinjaman dari Allah Taala..takde yang sempurna melainkan DIA...Allahuakbar!


{ 7 Tembakan... read them below or Comment }

  1. NAL suka akan perubahan blog Waalid..nampak lagi kemas..Tahniah

    p/s : http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/keputusan-segmen-ke-2-nal-edisi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke...alhamdulillah...terima kasih NAL..^_^

      Delete
  2. baru pertama kali dengar pepatah 2..selalunya dgr yg man jadda wa jadda wa man zaroa' hasodha..

    btw..nice template ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...search2..tadi jumpe ayat ni..best jugak..lain dari yang biasa kita dengar..hehe.^_^

      Jzzk!

      Delete
  3. boleh la tolong buatkn.. nmpak lg kemas n mungkin lg ringan kot sbb dlu lame jgak loadingnye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...hem..waalid pun rse mcm tu jugak,bila timbang pun dh kurang sekali ganda dari asal...

      Delete
  4. Salam.

    Baru lagilah waalid bertukar rupanya..hehe.

    Aha, lana pun setuju dgn Nal n Natasya.. nampak lebih kemas, loading pun lagi laju. ^_^

    Nak jugak cam waalid punye..ruang reply komen waalid siap berbonga2 lagi..daku pun takde camni, heehhe ^_^

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -