Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 7, 2012

Bismillahirrahmanirrahim
Salam Syaaban Semua...

Hari ini waalid terjumpa satu segmen yang berkenan di hati,waalid ni mungkin agak cerewet hati-hati utk join segmen.hehe...kalau yang buat banner ltk gambar(pompuan le ni) bapak besor,pastu suruh orang sebarkan..comfirm waalid xjoin...so jangan marahlah kalau ada yang tag waalid sblm ni waalid xjoin. dan pula,syarat segmen ni simple,

Terkadang ada segmen yang banyak syaratnya....letih jugak woo..nk klik sana,klik sini...tapi..mereka akan kata.."aku punya segmen,korang xnak join xyah sibuklah"...huhu

Ok2..stop membebel..huhu..
segmen tambah follower ni sesuai la dengan waalid yang follower se'cotek' ni....
Segmen yang dibuat oleh adik TUAN HANIS yang berumur 12 tahun(WHAT???)...psst...waalid time tu komputer pun merangkak2 lagi..fuhh



Ok,sape yang nak join,bleh klik kat namanya di atas dan banner(kalau jadikla)..

Kholass(selesai)...

opss..lupa : tarikh tutup : 20 Julai 2012..




{ 8 Tembakan... read them below or Comment }

  1. Replies
    1. Sama-sama..semoga segmen berjaya..^_^

      Delete
  2. sye dh linkkan blog peserta segmen sye . terima kasih ats cadangan =)

    ReplyDelete
  3. singgah sini dr segmen yg sama..dh follow..:)

    http://izatie91.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tingkatkan-followers-by.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang same dah follow dah..
    jemput datang ke blog saye oke..
    http://firdausf26.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tingkatkan-follower-by-hanis.html

    ReplyDelete
  5. Terima Kasih..akan folo kamu jugak..^_^

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -