Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 11, 2012

Bismillahirrahmanirrahim..

Apa khabar sahabat bloggers sekalian?(pergh..ayat bajet femes)....semoga kalian sentiasa berada dalam keadaan sihat dan bahagia disamping orang yang tersayang..

Dua hari waalid menyepi dek kerana kesibukan sedikit, 9 Julai haritu waalid ikut satu jaulah ke Ain Sukhnah, rehatkan diri dan menghayati keindahan alam(nanti ada masa waalid buat entry pasal ni..).bila dah berjalan,badan yang tua ni sakit2 plak...sebab tu semalam sempat jenjalan sikit je membalas kunjungan sahabat-sahabat..

untuk entry kali ni,seperti tajuk di atas,waalid nk memBAYAR hutang untuk blogger http://anzulnashome.blogspot.com/ yang telah mensuka hati dia mengetag waalid untuk join segmen ni,so...jangan kata waalid suka sangat join segmen2 ni ek...[haha..ayat lepas diri..huuu]


Em..untuk segmen ni,syarat seterusnya ialah waalid perlu tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger..err..nak tag sape ye?ok,waalid nak tag....

1- Husein Rider
2- Sally Samsaiman(blogger ke-300 waalid..ngee)

okeh..siap tugasan...sape2 nak join bleh klik banner di atas atu klik SINI

{ 11 Tembakan... read them below or Comment }

  1. wslm...thanks waalid tag sally yee...hihihi...

    insyaAllah ade kesempatan sally join nnt ! :)

    ReplyDelete
  2. Salam..Hai..Hai..
    Nice Blog ^_^.Salam Kenal,Datang Dari Segmen Yang Sama.
    Dah FOLLOW sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak Okay!! >_<
    Thanx

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

    ReplyDelete
  3. membuat kunjungan balas...salam ukhuwah...

    ReplyDelete
  4. wahh walid join :) tq~ xsuke kne tag ye? sorry2..anyway nk tggu entry psl jaulah ke Ain Sukhnah.. nk pegi mmg tak la.. da search kt google, tempat tu mcm best..cpt2 sikit update ye walid..

    ReplyDelete
  5. http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

    dtg join segment ni jgk.. dan follow kamu jgk.. heheh

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama....http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html ..da follow lama dah...

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan. jenguk dan follow awk. dtg dr segmen yang sama
    jemput ke blog sy :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html#comment-form

    ReplyDelete
  8. Very informative blog!
    Jemput ke blog saya ;)
    http://lovep-qah.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

    ReplyDelete
  9. Salam, singgah dr segmen yg sama.
    Done Follow U~

    http://ainilittlesweet.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -