Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 31, 2012

Kesakitan yang dialami oleh kita selaku hamba-NYA merupakan kaffarah dosa daripadaNya. Untuk menyedarkan manusia dari kealpaan yang dilakukan. Begitu besar kasih sayangNya kepada Ummat Nabi Muhammad Shallallahu 3alaihi Wasallam.[doakan kesihatan waalid,zaujah &aisya ye..sekeluarga demam ni..huhu]

Buat kali ini,waalid di tag oleh Ibu Amirul untuk join satu segmen yang dibuat oleh Izzah Ismail a.k.a rahasiabelogaku ,terima kasih buat ibu amirul..Bagi sesapa yang nak ikut join segmen ni,boleh klik dekat banner kat bawah dan follow lah syarat2 yang dikenakan ye...jom sama-sama support our bloggers!chayok3!

Klik Banner untuk Join Segmen!!!



Hemm..bilangan follower kesayangan waalid sekarang ialah : 423 Orang

Untuk tag...erk..ini yang malas ni..sape ye yang suka dia di tag?huhu..sebelum tag ni,waalid mintak maaflah kalau ada yang tidak suka waalid tag dia ye..okeh!

waalid nak tag :


  1. Sahabat blogger rapat waalid = NAL
  2. SallySamsaiman
  3. Anak Muhammad(fatihah)
okeh..dah siap tugasan..selamat berfollow memfolow semua..hehe..

p/s: harap2 bertambahlah follower waalid lps ni ye..:P

selamat beramal di bulan Ramadhan yang barakah ini..jangan lepaskan peluang yang jarang2 datang ini..semoga beroleh rahmat,keampunan dan pembebasan dari api neraka..aamin

{ 50 Tembakan... read them below or Comment }

  1. dtg sni mlalui sgmen yg sma
    http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html
    da follow kamu..;)

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen sama. #425
    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  3. Syukran sebab tag NAL. Insha Allah, NAL akan join.. :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih isnggah dan zairah is, is dah follow sini balik, selamat menjalani ibadat puasa dan selamat bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah n follow sini balik.. tq follow =D

    ReplyDelete
  6. sy sudah follow sini :D
    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  7. done follow awk

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. singgah & follow dr segmen sama :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  9. waalid tag sally ek? hihi..ok ! nnt sally join... :)

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan dr segmen yg sama, singgah n follow balik...

    ReplyDelete
  11. visit back . dah folo sini . salam kenal :)

    ReplyDelete
  12. salam ;) hana dtg dr segmen yang sama ;) jemput dtg balik blog hana ;) korang follow hana, hana follow balik, tp hana akan follow yang betol2 folo hana je ;) hana ley check .
    jangan tipu ;) hehe.. salam kenal ;)

    ReplyDelete
  13. Salam ...Taqiee dr segmen yg sama..jom terjah kwn2 lain..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  14. Hye, sye datang dr segmen yg sme.. Thanks follow sye, sye dah follow awk blk..

    ReplyDelete
  15. ayu singgah dan folo sini..jemputlah jadi kawan ayu juga ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  16. http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    salam dan dah follow sini

    ReplyDelete
  17. salam... singgah dari segmen same... done follow sini.. jemput datang blog kite taw... :)

    http://syaissabelle-silentmelody.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  18. balas kunjungan anda~ mekasih follow.. cikmisi pom da follow sini..

    anda di tag> jom join segmen neh

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    ReplyDelete
  19. Dah follow blog awk sebelum ni...
    jd dtg menjenguk saje :)

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  20. Hai,Salam Ramadhan..Salam Kenal.
    Dari Segmen Yg Sama.
    Dah lama FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak k

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  21. salam... TK dari segmen yang sama... TK follow, terjah la blog TK pula ya...

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  22. ieza folo sini, jemput folo ieza salam kenalan sesama blogger :D

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  23. Terima Kasih atas kunjungan kalian semua..^_^

    ReplyDelete
  24. salam ramadhan...singgah dari segmen yg sama ...done follow kamu...jom ke belog saya :)

    ReplyDelete
  25. Done follow u dear :)
    jemput ke blog sy pulak..
    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html?showComment=1344342778470#c5110145679092020063

    jom bace entri psl abg spesel sy jomm

    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/07/kisah-abang-hero.html

    ReplyDelete
  26. salam, dari segmen yg sama, singgah & follow, do followed me back okay, thanks :) #482

    http://spiralloves.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  27. salam..
    saya dari segmen yg sama..
    done singgah n follow blog awak.
    follow me back kay .. :)
    keep in touch. slalu lah melawat sesama...

    http://haninimohd.blogspot.com/2012/08/tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  28. Dari segmen yang sama :-

    http://unsecretostories.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    Jemput singgah dan follow yea :)

    ReplyDelete
  29. hye! singgah dari segmen yg sama... dah follow sini... jom singgah follow sy pulak... hihi.. slm kenal.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  30. hye salam kenal. Dah follow sini ^_^
    jmput singgah ye

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  31. saya follow... =)jemput lah kehalaman saya plak..

    ReplyDelete
  32. dtg jejak sini tuk jadik follower baru :D

    jemput singgah ye :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  33. Terima kasih daun keladi..lain kali jemput datang lagi..hehe

    ReplyDelete
  34. salam:) didiey follow cnie ye
    dtg dr segmen yg sme

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  35. dari segmen yg same done folo u ^_^

    http://bubukuning.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  36. assalaimmualaikum..kunjungan balas
    dari segman yang sama

    http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    dah follow.terima kasih sudi datang blog saya

    ReplyDelete
  37. http://syazain.blogspot.com/2012/08/buat-entri-segmen-tambah-follower-blog.html

    hai! dari segmen yg sama.. thxn follow. insya-allah farah follow balik! hehe..ni loading lama! nanti farah follow blik. nanti inform tau kalau farah tak follow dalam masa 3 hari k? takut lupe!

    ReplyDelete
  38. tenkiu sudi singgah,dari segmen yg sama

    follow sini jgk #508

    ReplyDelete
  39. thanks follow mimie.
    dtg mmbalas kunjungan ...
    dah follow sini balik. :)


    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  40. suha follow sini :)
    maaf ye lambat follow , hit me back :)

    SELAMAT HARI RAYA :)

    http://anakmanjamakabah.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  41. Balas kunjungan anda.. Terima kasih lawat blog saya yang tak seberapa.. :D

    P/s: DOne follow you. :D

    ReplyDelete
  42. singgah sini . maaf lambat . hewhew . dah follow :)
    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -