Posted by : Waalid Al-Marbawi Jul 25, 2011

Tayangan Drama Tahajjud Cinta mendapat teguran dari pelbagai pihak termasuk pelajar-pelajar jordan dan juga pelajar-pelajar dari timur tengah yang lain...sehinggakan terdapatnya fanpage yang mengatakan "kami pelajar jordan membantah tayangan drama tahajjud cinta".

Perkara ini semestinya menjadi tamparan hebat buat senior dalam seni perfileman,kak erma fatima,kerana dianggap dirinya cukup matang dalam seni perfileman barangkali. sehinggakan erma telah melatah dan bertindak tidak berapa profesional dalam laman twitternya.


Apa yang ditegur bukanlah satu perkara yang patut dilatahkan kerana ianya melibatkan kesucian Islam dan kemurnian agama yang Agung ini..Sekiranya perkara yang menjadi bantahan itu perkara yang baik,betul dan membawa kesan yang baik pada semua,apalah salah kiranya beliau menerima dengan hati yang tenang dan terbuka. Rasanya itu lebih membuktikan kematangannya dalam seni perfileman.

(Semoga Para artis menunjukkan contoh yang baik dalam laman sosialnya kerana ramai yang akan membaca dan kemungkinan terikut dengan gaya dan tindakan mereka)...

Leave a Reply

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -