Posted by : Waalid Al-Marbawi Jun 30, 2012

Bismillahirrahmanirrahim...

Entry pendek untuk hari ini sebagai makluman kepada kawan2 semua,waalid dah uninstall aplikasi komentar intense debate,bukannya aplikasi tu tak best,waalid jd xbest bila kadang2 intense debate tu x keluar dan kawan2 kne komen scra biasa(blogger),jadi..mulai hari ini waalid gunakan sistem komentar seperti biasa yang digunakan oleh blog sahabat2..hehe...


Setelah godek - mengodek, rasa agak puas hatilah dengan apa yang ada sekarang,blog pun semakin ringan,insyaAllah xde masalah lain timbul lps ni..

Waalid nak mintak maaf kepada sahabat2 yang komen guna intense debate sblm ni,komen kalian tidak wujud lagi di entry2 waalid..hhuhu...T_T...

takpe..nanti kalian komen lagi banyak2 okay!

sekian..wassalam..

{ 2 Tembakan... read them below or Comment }

  1. hee.. dulu sy guna kejap intense debate ni,
    nmpak advanced, tp kdg leceh nak guna, uhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..yeke..xpelah,memang nampak advance,namun mungkin ada kekurangannya...biasalah,setiap sesuatu ade kelebihan dan kekurangan...papepun,sy dh berbalik kepada blogger...heee...^_^

      Delete

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -