Posted by : Waalid Al-Marbawi Jun 2, 2012

ehem2..jeles pulak tgk blog orang lain ade logo@banner untuk exchange dengan kawan2 blogger lain...dalam masa yang sama sebagai teknik utk meningkatkan traffic ke blog diorang...so....,

dengan ini,secara rasminya saya mengisytiharkan logo rasmi blog permata ialah :


jeng...jeng..jeng....







*Jom Jadi Sebahagian daripada Permata Perjuangan..Just Copy And Paste code below into your blog ok?:),Jazakumullahu Khairan Jazak!
~Atau~


Haa...amacam?cute x model saya?itulah anak pertama saya...Alhamdulillah,diberikan anak yang sangat baik dan mudah2an akan menjadi anak yang solehah bila besar nanti..aamin.

Kepada kawan2 blogger sekalian,komen skit amacam logo yang saya buat ni,xpandai sangat pun main ngan adobe photoshop tu...skodar je ni...

Jazakumullahu Khairan Jazak...

p/s : kalau kamu ada banner,bleh tukar2 ye..kalau dh ambil logo saya,jangan lupa bagitau..nanti senang untuk saya pergi ambil banner korang...okay..Terbaekkk....^_^

{ 1 Tembakan... read them below or add one }

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩

.:: Arkib Permata ::.

- Copyright © ::Permata Perjuangan™ :: - Permata Perjuangan - Powered by Blogger - Designed by Waalid Al-Marbawi -